הבית של לימור ואסי

בית בשכונה ותיקה ברמת השרון נזקק לעיצוב פנים הכלל תכנון מחדש של קומת הכניסה תכנון ועיצוב המטבח וחדרי האמבטיה, ועיצוב חלל המגורים.

קומת הכניסה כללה סלון, מטבח קטן וסגור, פינת אוכל צפופה, שירותי אורחים קטנים וחדר שינה. על מנת להתאים לצרכים של הדיירים החדשים, פתחנו את המטבח לחלל הציבורי, הרחבנו אותו על חשבון חדר השינה שלא היה צורך בו. יצרתי מחסן אופניים לבני הבית חובבי הרכיבה ופתחנו חלון ויטרינה גדול המאפשר גישה לחצר האחורית ולפינת הברביקיו.

הגדלנו גם את החלון בפינת האוכל על מנת להכניס יותר אור לחלל. 

במבטח בחרנו חזיתות זכוכית למראה עכשווי ומבריק, המטבח תוכנן בצורה שמאפשרת רצף עבודה נינוח ולבריסטה המשפחתי הענקנו פינה ייעודית למכונת האספרסו. 

כל הוקמה רוצפה בפרקט עץ גושני, טבעי ויפיפה, חלק מהריהוט נשאר ושולב עם פריטים חדשים. קירות הסלון נצבעו בגוון זית באפקט סהרה של נירלט המעניק מראה מבריק וחמים בו זמנית. גופי התאורה הותאמו לצרכים והשימושים השונים בחלל תוך שמירה על קו נקי ועכשווי. 

את שירותי האורחים הגדלנו ויצרנו חלל נעים יותר לאורחים ולבני הבית.

בקומה השניה שופצו חדרי האמבטיה של הילדים וביחידת ההורים במראה נקי עכשווי ומרגיע. אמבטיית הילדים עוצבה באופן שיאפשר לילדים שימוש בחלל לאורח שנים, גם כשיגדלו.

עיצוב בית בכפר סבא     עיצוב דירת גן בכפר סבא

תמונות "לפני"

עיצוב בית ברמת השרון