הבית של שרון ומייקל

חודש לאחר שהמשפחה נכנסה לדירתם החדשה, הם הרגישו משהו בבית לא עובד... גוון הקירות- לבן הנוטה לורוד, פרטי הריהוט החדשים שחלקם הוזמנו במיוחד מנגר והקירות הריקים, לא העניקו לבית את תחושת החמימות הביתית שחיפשו.

לאחר בניית הקוסנפט העיצובי, התחלנו לעבוד והוחלט לצבוע מחדש את החלל הציבורי כולו לגוון שיתאים יותר לריהוט הקיים. הוספנו קירות אפורים להדגשת הספה הלבנה ומקבץ התמונות שהצטרפו לחלל.  וילונות מרככים, גופי תאורה מתאימים ויצירות אמנות העניקו לחלל אופי התואם לבני הבית.

למטבח הלבן שנבחר, הוספנו פריטים בגוון ירוק רענן ותמונות שצילמו בני הזוג. חדרי השינה הותאמו לבקשות הילדים וסידור מחדש של הריהוט בחלל העניק מרחב מחיה נעים ומזמין לאירוח. גם המשרד הביתי, עם 2 עמדות עבודה, קיבל מענה. תמונות אהובות של גשרים מוסגרו ועלו על הקירות על מנת להעניק השראה.

את חדר השינה הזוגי התבקשתי להפוך לסוויטה יוקרתית שתאפשר להזוג להתנתק, להירגע ולהרגיש כמו במלון בוטיק. 

 

עיצוב בית בכפר סבא    עיצוב בית ברמת השרון

 עיצוב דירת גן בכפר סבא